Se oss på Scenkonstportalen/Riksteatern

https://scenkonstportalen.riksteatern.se/uppdatera-producent/2212

Studieförbundet Bilda Sundsvall är samarbetspartner. Tillsammans med sina medlemsorganisationer, samverkansparter och deltagare skapar de olika former av verksamhet. De utgår från de förutsättningar som finns och kombinerar det med ett folkbildnigsperspektiv.

Bilda Sundsvall

Iso Porović har varit min vän ända sedan han kom till Sverige för tjugo år sedan. Iso är född i Prijepolje i Serbien och har studerat vid Akademien för scenkonst i Sarajevo 1985-89. 1988 blev han fast anställd vid den Bosniska Nationalteatern där han bland annat gestaltat inte mindre än 45 huvudroller. Isos CV är alldeles för långt att ta med här, men han har en hemsida som jag tycker ni ska besöka..  Här kan du läsa mer om skådespelaren, regissören och poeten Iso Porović. Om tidigare produktioner, aktuell repertoar mm.

https://isoporovic.se

Roger Kangas har jobbat med människors hälsa och stressrelaterade problem i över 25 år. Han har bl.a. arbetat med ungdomars drogproblem och utanförskap, och senare   också mycket med stressrelaterade sjukdomar, människors välmående, framgångar och motgångar. Aktuellt nu är en föreställnings- föreläsningen, POJKMANNEN, om den nya mansrollen. Gå in på hans hemsida och läs mer. Eller läs mer om den här på sidan under rubriken: Föreläsningar.

https://www.rogerkangas.se/nyheter/den-nya-mansrollen/

Aino Trosell är en av Sveriges bästa och mest uppskattade författare. Vi har gjort en del roliga projekt tillsammans. Har du inte läst henne, så gör det! På hennes hemsida kan du läsa mer om henne och hennes författarskap.

https://ainotrosell.se